Träffa våra utställare!

Power Woman - Power Woman erbjuder exklusivt designade sportkläder för kvinnor för att förbättra deras förmåga, form och kraft. Vi har en passion för att stärka kvinnliga idrottare och vi vill bryta mentala och fysiska gränser.

Polar - Pulsklockorna som det nationella elitcentret i simning använder sig utav i sin träning för få ut det mesta av sin träning.

TYR - Uppkallat efter TYR, den nordiska krigarnas gud, är vårt företag engagerat i att odla en storhetskultur, både i och utanför vattnet. Genom vision, strävan och amerikansk uppfinningsrikedom har vi blivit ett varumärke synonymt med idrottaren.

ASEA – Ett kosttillskott där idrottare upplever en betydande effekt i uthållighet, styrka, ökad syre upptagningsförmåga, mental styrka, återhämtning och mjölksyratolerans vid användning.

Schwarzkopf - Det första torrschampot, det första flytande schampot, det första hårsprayen, den första kalla permanenten, den första hemfärgsprodukten. Över 120 år senare och varumärket strävar fortfarande efter att förbättra konsumenternas hårvårdsupplevelse med varje ny produkt de skapar.

Freker - Är ett svenskt familjeföretag med lång och bred erfarenhet från simningen, både som utövare och ledare. De har specialiserat sig på verksamhetsprodukter inom och runt simningen och simbassängerna.

Malmsten - Träffa företaget bakom de världsledande simlinorna och med de klassiska simglasögonen!

Arena - Vårt mål är att förbättra livskvaliteten för alla genom att främja och möjliggöra en aktiv livsstil, i och vid vattnet.